5 lekkere restaurants om te lunchen in Groede

Als er een dorp is dat je niet mag overslaan tijdens een tripje naar Zeeuws-Vlaanderen, is het Groede wel. Wandel door dit karakteristieke plaatsje en je komt vanzelf langs de mooiste panden afgewisseld door winkeltjes en restaurants. Hoewel Groede (Zeeuws-Vlaams: De Hroe), niet groot is, ben je hier wel aan het juiste adres voor een lekkere avondmaaltijd. Of je nu van chique dineren houdt of graag een frietje afhaalt. Er is keuze uit 6 bijzondere adresjes om te eten in Groede!

Etablissement 1880

Geniet van exclusieve specialiteiten, bereid met ingrediënten van het seizoen en uit de streek. Voldaan? Boven het restaurant bevinden zich twee prachtige suites. Dit restaurant hoort zeker thuis in het rijtje van 6 bijzondere adresjes om te eten in Groede!

De Drie Koningen

Hou jij wel van een biertje? Dan moet je hier zeker langs! De Drie Koningen is namelijk een Grandcafé met eigen bierbrouwerij! Het huisbiertje Marckensteijn wordt achterin het café gebrouwen.

6 bijzondere adresjes om te eten in Groede

De Deining

Chef-kok Dimitri weet je te verrassen met heerlijke gerechten. Fijnproevers komen hier zeker aan hun trekken, maar ook voor koffie met zelfgemaakte appeltaart ga je hier naar toe. Gastvrouw Annika ontvangt je op haar hartelijke, enthousiaste manier. Tip: maandag Tongetjesdag! Voordat je het restaurant binnenstapt, kun je nog een mooie strandwandeling maken, want: het strand ligt aan de andere kant van de dijk!

De Vrijbuyter

Aan het strand van Groede zit Strandhuys de Vrijbuyter, een ideale plek waar iedereen geniet. Naast de gevarieerde kaart, hebben ze gezellige cocktailavonden. Oh, en in de zomer neem je er een picknickmand vol lekkers mee.

6 bijzondere adresjes om te eten in Groede

De Zagerij

Friet! Dat is het eerste wat je denkt, maar dan heb je het mis. De Zagerij verkoopt namelijk ook vers belegde broodjes, soepen, tosti’s en voor de grote trek is er ook bami of pasta!

 

Al eens gehoord van het Slijkstraatje in Groede?