6 x overnachten & eten in Sluis

Sluis is een heerlijke stad voor de echte Bourgondiër. De leuke afwisseling van winkels en horeca maken jouw dag in Sluis compleet. Voor iedere smaak is er wel wat te vinden. En ben je niet zo’n shopper? Dan biedt het stadje volop cultuur en geschiedenis. Start in het Belfort met een bezoek aan het museum waar je alles komt te weten over Sluis, Johan Hendrik van Dale en zijn woordenboek. Je kunt ook de toren beklimmen, waar je op een heldere dag een prachtig uitzicht hebt over de streek. Verdiep je ook eens in het verhaal van Jantje van Sluis. En omdat Sluis een prachtig bewaarde vestingstad is, kun je een mooie wandeling over de vestingwallen maken.

Restaurant Mineral

Heerlijke smaken uit het zuiden, met Italiaanse en Franse gerechten. Door de mooie en warme inrichting zit je hier lekker op je gemak. Een ideaal adresje tijdens het shoppen in Sluis. Handig dat je hier ook kunt afhalen!

Restaurant De Vijverhoeve

Oké, dit adresje ligt dan misschien niet in Sluis, maar is zeker de moeite waard om te vermelden. Bovendien ligt het restaurant in Sint Anna ter Muiden, een schilderachtig dorpje aan de grens bij België en op fietsafstand van Sluis. Dus: heb je zin om uitgebreid te dineren? Bij restaurant de Vijverhoeve kun je kiezen uit 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen! Het restaurant werkt samen met De Lindenhoeve Lodge. Boek bijvoorbeeld een overnachting voor 2 personen plus een 4-gangendiner. Dat wordt zeker genieten!

Restaurant Ecluse

Lunchen of dineren in een verrassende setting. Ecluse is een eclectisch ingericht restaurant in hartje Sluis met huiselijke sferen. Ze serveren verrassende, vernieuwende gerechten op basis van klassieke smaken. Ook voor de wijnliefhebber is dit een prima adres met keuze uit meer dan 100 verschillende wijnen uit alle streken van de wereld.

Sluis

Lindenhoeve Lodge

Achter de deuren van restaurant en tearoom De Lindenhoeve bevindt zich tussen de fruitbomen ”De Lodge”. Een luxe en vooral unieke plek om te overnachten in hartje Sluis.

Lunchen bij De Eetboetiek

Waar eten en lifestyle samenkomen; dat is De Eetboetiek. Onder het dak bevindt zich een ontbijt- en lunchroom en lifestylewinkel waar bijzondere spullen die gebruikt worden in de zaak, te koop zijn.

Restaurant de Molen van Sluis

Altijd al willen weten hoe een molen er vanbinnen uitziet? Kom binnenkijken en geniet van heel Sluis vanuit de molen! Beneden in de brasserie kun je even lekker bijkletsen en voor je weg gaat, neem je snel nog een kijkje in de souvenirshop.