Bereik nieuwe klanten

Vind je het moeilijk nieuwe klanten te bereiken en vis je steeds in dezelfde vijver? Wil je meer naamsbekendheid, volgers op Instagram, meer sociale interactie en een hogere Google ranking?

Bedankt voor alle aanmeldingen. We gaan er weer een super gave editie van maken met lekker veel reuring op social media. Je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst (als er een plekje vrijkomt of voor volgend jaar).

MEEST GEKOZEN

Premium pakket - 450 euro

Uitgebreide vermelding in de gids met de leukste adresjes van Zeeland, een unieke pagina op onze website, op het kaartje en in de zoekresultaten met veel promotie op onze snelgroeiende social media kanalen.

 1. Een prachtige vermelding met foto in 10.000 gidsen verspreid door heel Zeeland bij meer dan 75 distributiepunten
 2. plus een unieke online vermelding over jouw bedrijf
 3. plus gemarkeerd als ‘featured’ adresje
 4. plus een vermelding in de zoekresultaten en op de kaart
 5. plus een blogartikel waarin jouw bedrijf is opgenomen in een toplijstje
 6. plus het hele jaar promotie op onze snelgroeiende Instagram en Facebook account
 7. en inclusief 1 doos reisgidsen (44 stuks)

Ja, ik wil een marketingboost in 2020

Facturatie maart 2020

WAARDEVOL

Basis pakket - 225 euro

Basis vermelding in de gids i.c.m. een unieke pagina op onze website.

 1. een leuke vermelding op een pagina met 5 andere leuke adresjes in 10.000 gidsen verspreid door heel Zeeland bij meer dan 75 distributiepunten
 2. plus een unieke online vermelding over jouw bedrijf
 3. en inclusief 1 doos reisgidsen (44 stuks)

Ja, ik wil het wel eens proberen

Facturatie maart 2020

6 redenen waarom meedoen super waardevol is

 1. Bij ons val je op! Ons motto is: je kunt beter 1.000x opvallen, dan 10.000x niet opvallen. Want valt jouw advertentie nog op in al die gratis folders?
 2. Merkversterking. Je staat naast andere leuke restaurantjes, b&b’s en winkels die in hetzelfde thema passen.
 3. Kwaliteit en beleving. Net zoals jij iedere dag focust op kwaliteit en beleving, doen wij dat ook en steken we veel energie en aandacht in ons ontwerp, content productie en social media. Hierin proberen we echt in te spelen op het positieve gevoel.
 4. Personal Social Content”. Wij sourcen, curaten en distribueren bijzondere en persoonlijke content op social media en onze website. Onze Instagram en Facebook groeien snel en het allerbelangrijkste, er is héél veel interactie.
 5. Google Google Google. Onze website is geoptimaliseerd voor Google, staat vaak op pagina #1 en daarom is dit goed voor jouw online publicatie op onze website. Dat klopt, jouw bedrijf wordt op verschillende plekken op onze website gepubliceerd wat zorgt voor traffic naar je website en een betere ranking door linkbuilding. En het goede nieuws, je online vermelding blijft voor altijd online en zal daardoor steeds meer waarde creëren.
 6. Marketingtrucs en professionele tools. Door linkbuilding, seo, tagging, social media toe te passen, zorgen we ervoor dat jouw website en social media kanalen beter gaan draaien. En dat weten we 100% zeker.

100% resultaat door social media tagging, Google optimalisatie, linkbuilding en gave acties het hele jaar

Voorbeeld: een artikel op onze website over Sold Antiques staat op Google #1 op het zoekwoord “interieurwinkel Breskens”. Daarnaast hebben bijna 1.000 mensen het artikel gelezen en hebben we met onze posts op social media duizenden mensen bereikt en honderden reacties ontvangen. En dit gaat iedere week verder...

Marketingfeiten

 • 10.000 reisgidsen worden verkocht en verspreid door heel Zeeland
 • 30.000 unieke bezoekers bivakkeerden vorig jaar op onze website
 • 50.000 bezoekers verwachten we in 2020 te verwelkomen op onze website (staan gave acties op het programma)
 • 750 unieke bezoekers bekeken elk artikel op onze website
 • 2.000 views per Instagram post met honderden reacties
 • 500 views per Facebook bericht met 10 tot 100 reacties

De statistieken zijn te bekijken via deze link.

Onze doelgroep

 • Zeeuwse vrouwen tussen 25-65 jaar (grootste groep tussen 25 en 45 jaar) of vrouwen die houden van Zeeland en van de rust en de natuur,
 • komen veelal uit Amsterdam, Antwerpen, Middelburg, Vlissingen, omgeving Terneuzen en uit de Gemeente Sluis,
 • zijn zorgzaam, hebben een relatie of een gezin met kinderen en
 • zoeken comfort en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, hebben een druk sociaal leven en
 • een vaste baan met een midden tot hoog inkomen.

Ja, ik wil een marketingboost in 2020

Facturatie maart 2020

Wat zeggen onze klanten?

Onwijs leuk boekje

Luuk – Luuks Broodhuis uit Middelburg

Een prachtig product waar Zeeuwen en toeristen leuke ideeën en inspiratie uit kunnen opdoen, met veel social media eromheen.

 

Maartje – Koffie & IJsbar Fonteyn

Promotie van Zeeland op een eigentijdse manier en gericht op een interessante doelgroep, dertigers en jonge gezinnen.

 

Suzanne – B&B met Theetuin in de Morelleput

99% garantie

Dat je je investering dik terug verdient

Meer dan 20.000 Zeeuwen en toeristen jouw bedrijf zullen zien in 2020

Door middel van vette reclame in 10.000 reisgidsen, social media posts en mooie exposure op onze website

Waardoor meer mensen je op Facebook & Instagram gaan volgen

En een hogere positie in Google

Ja, ik wil een marketingboost in 2020

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik verdienen?

Natuurlijk kunnen we hier geen eenduidig antwoord op geven maar we kunnen wel een rekenvoorbeeld geven wat je potentieel zou kunnen verdienen. Stel je hebt een mooie koffiezaak en je vindt een advertentie van 450 euro duur. In ruil voor die €450 krijgen minimaal 23.250 mensen (potentiële klanten) jouw bedrijf te zien, dat kunnen we garanderen.

Dus je hebt een koffiezaak en je gemiddelde brutowinst per klant is €7,50. Dit betekent dat je €450/€7,50 = 53 klanten moet hebben om de investering terug te verdienen.Terug naar het aantal mensen die jouw bedrijf voorbij zien komen op Hello Zeeland, namelijk 23.250 personen. 53 klanten delen door 23.250 potentiële klanten is een conversie van 0,23%. In andere woorden: slechts 0,23% van de mensen die Hello Zeeland voor jou bereikt, moet een aankoop bij jou doen voordat je investering eruit is.

Maar wat als 1% van alle mensen die wij bereiken bij jou langskomt om iets te kopen, dan genereer jij 1%* 23.250 * €7,50 = €1.743 netto omzet!

En wat als die ene persoon die via Hello Zeeland bij jou iets koopt, nu vaker terugkomt en jij dus herhaalverkopen genereert. En nu hebben we het enkel over de verkopen, maar naast deze verkopen, krijg jij ook:

 • veel meer naamsbekendheid
 • merkversterking omdat je tussen andere gave bedrijven staat
 • blijft je online vermelding altijd zichtbaar waardeer je steeds meer traffic en naamsbekendheid zult krijgen

Trouwens, de meeste mensen en ondernemers baseren hun mening of iets duur is op hun gevoel en emotie en niet meteen op cijfers.

Is adverteren in Hello Zeeland duur?

Nee, althans dat vinden wij en dat leggen we graag aan je uit. Als je de advertentiekosten inboekt als reclamekosten en je verkoopt de 44 reisgidsen die gratis in het pakket zitten, dan ben je meteen uit de kosten.

Als je de advertentiekosten inboekt als kosten, bespaar je gemiddeld tussen de 40% en 50% winstbelasting. Effectief zijn de kosten van de advertentie dus niet onze 450 euro, maar ligt dit bedrag tussen de 270 en 225 euro. En met de verkoop van de 44 reisgidsen kun je 282 euro netto verdienen. Kortom, je bent meteen uit de kosten. Veel van onze klanten geven de reisgids trouwens ook graag als relatiegeschenk aan fijne (vaste) klanten.

Hoe worden de boekjes verspreid?

Verkooppunten en Preferred Partners

Verkooppunten zijn boekenwinkels, supermarkten, VVV inspiratiepunten en andere punten die de gids willen verkopen, zoals hotels en Verhuurburo’s.

Preferred Partners zijn alle adresjes die meedoen. Zij ontvangen 1 doos gratis om uit te delen aan bijzondere klanten. Daarnaast gaan we dit jaar ons eigen boekingskanaal lanceren waarop de leukste slaapadresjes geboekt kunnen worden. Dat wordt echt gaaf! En natuurlijk kom jij bij al die plekjes te liggen.

Maar ook gemeentes kopen onze gids in om uit te delen aan bewoners en andere stakeholders.

Wat is jullie meerwaarde t.o.v. andere partijen?

Onze grootste kracht is de promotie van lokale bedrijven via verschillende kanalen voor een heel jaar langDe prijs die jij betaalt is dus niet alleen voor een prachtige vermelding in de reisgids maar je krijgt in het premium pakket veel meer, namelijk:

 1. een unieke online pagina over jouw bedrijf (voorbeeld)
 2. plus gemarkeerd als ‘featured’ adresje
 3. plus een vermelding in de zoekresultaten en op de kaart (voorbeeld)
 4. plus een blogartikel waarin jouw bedrijf is opgenomen in een toplijstje (voorbeeld)
 5. plus het hele jaar promotie op onze snelgroeiende Instagram en Facebook account
 6. en inclusief 1 doos boekjes (44 stuks)

100% resultaat door social media tagging, Google optimalisatie, linkbuilding en gave acties het hele jaar door.

PLUS

 1. Door een vermelding op onze website scoort jouw website hoger in Google. Dit komt doordat onze website veel wordt bezocht en SEO is geoptimaliseerd waardoor Google ons als waardevol ziet.
 2. Ook genereren we meer traffic naar jouw website en social media kanalen door linkbuilding. Ook hierdoor score je hoger in Google!
 3. Je online vermelding op onze website blijft altijd zichtbaar. Hierdoor genereer je niet eenmalig promotie maar krijg je continue reclame.
 4. Doordat wij zowel online als offline veel exposure genereren, ben jij als bedrijf continue zichtbaar waardoor potentiële klanten je naam beter onthouden en de kans groter wordt dat ze bij jou reserveren, boeken of de winkel in stappen.
 5. Onze klanten werken keihard om zichzelf te onderscheiden van de massa. Dat doen wij ook, door veel aandacht en tijd te steken in het ontwerp en onze producten (reisgids, website, social media). Toeristen en Zeeuwen zullen je veel meer als een bijzonder adresje beschouwen omdat je in een moderne reisgids staat, een simpele folder of plattegrond kan dit niet evenaren, sterker nog, juist onderuit halen.
 6. Onze content reisgids is tijdloos en daar houden we met onze teksten en afbeeldingen rekening mee.
 7. Ook zorgen we voor jaarrond exposure en lanceren we het gehele jaar verschillende campagnes om onze klanten te promoten.

Hoe bereiken jullie 20.000 potentiële klanten voor mij bedrijf?

Wij promoten onze online content (website blogs social media posts) gericht op Zeeuwse vrouwen tussen de 25 en 64 jaar en vrouwen uit Amsterdam, Antwerpen, Brugge en Gent. Wij kunnen 99% garanderen dat we voor ieder bedrijf minimaal 20.000 personen bereiken:

 • 10.000 (dit is de oplage) mensen zien jouw bedrijf in onze reisgids. Omdat je bij ons niet tussen allerlei advertenties wordt gepropt maar juist mooi wordt belicht, kunnen we 99% garanderen dat de lezer jouw bedrijf daadwerkelijk ziet. Ook omdat er maar een beperkt aantal bedrijven worden opgenomen
 • minimaal 2.000 mensen zien jouw bedrijf via Facebook – we publiceren minimaal 4 berichten over jouw bedrijf per jaar die minimaal 500 mensen bereiken per bericht
 • minimaal 8.000 mensen zien jouw bedrijf via Instagram – we publiceren minimaal 4 berichten over jouw bedrijf per die minimaal 2.000 mensen bereiken per bericht
 • minimaal 750 website bezoekers bekijken het blogartikel waarin jouw bedrijf is opgenomen – dit aantal is per jaar en zal dus alleen maar toenemen
 • (NIEUW) minimaal 500 website bezoekers zullen naar verwachting jouw unieke online pagina bekijken

TOTAAL: 23.250. DUS, WIL JIJ JOUW BEDRIJF ONDER 23.250 ZEEUWEN EN TOERISTEN ONDER DE AANDACHT BRENGEN? 

Waarom word ik door jullie beter gevonden in Google?

 1. Door een vermelding op onze website scoort jouw website hoger in Google. Dit komt doordat onze website veel wordt bezocht en SEO is geoptimaliseerd waardoor Google ons als waardevol ziet.
 2. Ook genereren we meer traffic naar jouw website en social media kanalen door linkbuilding. Ook hierdoor score je hoger in Google!
 3. Je online vermelding op onze website blijft altijd zichtbaar. Hierdoor genereer je niet eenmalig promotie maar krijg je continue reclame.

Wie is jullie doelgroep?

 • Zeeuwse vrouwen tussen 25-65 jaar (grootste groep tussen 25 en 45 jaar) of vrouwen die houden van Zeeland en van de rust en de natuur,
 • komen veelal uit Amsterdam, Antwerpen, Middelburg, Vlissingen, omgeving Terneuzen en uit de Gemeente Sluis,
 • zijn zorgzaam, hebben een relatie of een gezin met kinderen en
 • zoeken comfort en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, hebben een druk sociaal leven en
 • een vaste baan met een midden tot hoog inkomen.

Ja, ik wil een marketingboost in 2020

Facturatie maart 2020