Reisgids bestellen
Winkelmand
Producten
creatieve ondernemers uit zeeuws-vlaanderen

Creatieve ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen

Fruitsappen die in heel Nederland en België verkocht worden, een bedrijf gespecialiseerd in unieke metaalontwerpen en een echte Zeeuws-Vlaming die zich heeft omgetoverd tot designer. Drie creatieve ondernemers uit Zeeuws-Vlaanderen vertellen hun verhaal.

De Appelaere

De Appelaere is een echt Zeeuws familiebedrijf. Vader Henk Tazelaar en zijn dochters Carin en Janine runnen de zaak samen met een enthousiast team. Sinds 1995 brengen ze fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere.
Je bent dit heerlijke flesje sap vast wel al tegengekomen. Veel horecazaken hebben de producten van de Appelaere op hun kaart staan, maar ook in de supermarkt kun je ze kopen. Bij een verblijf in Zeeland hoort de Appelaere!

“Niet alleen als sap, maar ook in je gerechten smaakt de Appelaere heerlijk. Er is een leuk receptenboekje uitgebracht. Wat denk je van warme Appelaere met speculaaskruiden? Heerlijk na een frisse strandwandeling! En die smoothie met Perelaere gaat lekker mee in je picknickmand!” geeft Janine als tip mee. Deze recepten zijn te vinden op de site.

En het leuke is: voor dat heerlijke Zeeuwse vakantiegevoel ga je gewoon thuis even naar de supermarkt of je bestelt bij jouw plaatselijke horeca een flesje. Want door heel Nederland en België worden de producten van de Appelaere in de supermarkt en horeca verkocht. Geen Appelaere op de kaart? Een gemiste kans, vinden wij!

Meneer Caboor

Kevin Caboor is geboren en opgegroeid in Oostburg, om zich vervolgens te ontplooien tot designer aan de Design Academy in Eindhoven en terug te keren naar zijn roots in Zeeuws-Vlaanderen.

In zijn werk is hij nu een kleine twee jaar bezig met het opzetten van zijn droom, Meneer Caboor: een eigen ontwerpstudio en atelier onder 1 dak, waar hij voornamelijk werkt aan maatwerk voor bedrijven en particulieren, zoals meubels en kasten. Ook denkt hij mee aan conceptuele plannen en interieurprojecten.

Unieke projecten en meubels: daar ligt zijn grootste passie. “Als ik die vrijheid krijg van een klant, dan ben ik op mijn best” zegt hijzelf. Daardoor vindt Kevin het heel belangrijk om eigen werk te maken waarin zijn handschrift als conceptueel ontwerper naar voren komt.

Weldlab

Weldlab is een jong en dynamisch bedrijf dat een waaier aan mogelijkheden biedt van originele en unieke metaalontwerpen, vervaardigd uit staal, RVS of aluminium. Van op maat gemaakte stalen deuren en ramen tot tafels, hekwerk en trapleuningen als ware eyecatchers. Landelijk, klassiek, modern of industrieel, stalen elementen komen altijd tot hun recht.
Het is de eenvoud van het materiaal, gecombineerd met vakmanschap, dat hun producten tijdloos en veelzijdig maakt. Alle ontwerpen worden eigenhandig vervaardigd in hun atelier in het Zeeuwse Cadzand.

 

Bron beeldmateriaal: www.meneercaboor.nl59 Shares
Share59
Pin
WhatsApp
Email