De Appelaere: heerlijke fruitsappen uit Waterlandkerkje

Hello! Mijn naam is Janine Tazelaar. Ik woon samen met mijn man Carlo en onze kinderen in Breskens. Samen met mijn vader en zus ben ik mede-eigenaar van ons familiebedrijf De Appelaere dat mijn vader in 1995 heeft opgericht.

appelaere

Mijn vader plantte op 17-jarige leeftijd vijf hectare aan fruitbomen. De boomgaard breidde zich gestaag uit naar twintig hectare. Na dertig jaar vond hij dat er meer in zijn producten zat, dus in 1992 werden er voorbereidingen getroffen voor De Appelaere.

De Appelaere produceert vers geperste fruitsappen: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. Deze sappen zijn verkrijgbaar bij horecagelegenheden en supermarkten. Onze sappen zijn puur natuur, zonder toevoegingen. Het zijn kwaliteitsproducten met een authentieke uitstraling.

appelaere

Bij De Appelaere werken we met een klein team, dat zorgt voor een fijne en geborgen sfeer. We hopen dat ons assortiment in de toekomst op nog meer plekken verkrijgbaar zal zijn, zowel in Nederland als in het buitenland. Ook willen we een nieuwe smaak op de markt brengen!

Ik hou zelf erg van lekker en gezond eten en drinken. Ik kan er nog steeds van genieten als ik op een mooie zomerse dag op een terrasje zit en iemand zie genieten van een lekker glas Appelaere. Dat blijf ik na al die jaren nog steeds bijzonder vinden!

Lekker lezen in het weekend?