Dit moet je doen in eenhoornstad Oostburg!

Het invallende zonlicht doet de enorme waterdruppels op de Watertoren van Oostburg al van verre stralen. Kunstenaar Johnny Beerens uit Breskens verfraaide het beeldbepalende monument tot een waar kunstwerk. Daarna valt de blik op eenhoorns, elegante ballerina’s die de rotondes van de eenhoornstad versieren.

Zus & Zo

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, kijk dan eens bij Zus & Zo. Bijna iedere dag komen er wel nieuwe artikelen binnen! Je bent hier aan het goede adres voor zowel kleding als leuke woonaccessoires.

Good & Tasty

Ben jij een fijnproever en houd je van genieten? Kom dan zeker eens langs bij Good & Tasty in Oostburg. De winkel staat bekend om zijn vele delicatessen die je doen watertanden. Verder kun je in de winkel ook lunchen of een broodje halen voor onderweg. Tip: ze hebben chocolade in de vorm van de Watertoren, erg lekker…

’t Is Boven!

Dit restaurant is ook echt boven. Je kunt hier werkelijk alles proeven uit de Spaanse keuken. Monique vertelt je leuke feitjes over de raciones, de kleine gerechten. De heerlijke geuren uit de keuken doen je al watertanden.

Loesjes Lunchroom

Hier kun je gewoon niet kiezen. Ga je voor die heerlijke zelfgemaakte taart of een knapperig broodje met verse salade? Loesjes is een knus tentje met een heerlijk terras waar je uren wilt blijven zitten.

Eetwinkel Valk

Geen zin om te koken? Diana en John bereiden iedere dag heerlijke, verse gerechten voor je. Ook voor een feestje ben je hier aan het goede adres. Verras je gasten met een lekker buffet. Tegen niemand zeggen dat jij niet in de keuken hebt gestaan!

Oostburg

Lekker lezen in het weekend?