Reisgids bestellen
Winkelmand
Producten

Ontdek de leukste restaurants in Breskens

In de reisgids Hello Zeeland vind je de het leukste aanbod aan restaurants, winkels, accommodaties en bezienswaardigheden in Breskens.

Stoer en maritiem, dat is Breskens. De viskotters komen wekelijks weer terug naar hun haven om er verse vis aan te voeren. Dat moet je zien!

Met een moderne jachthaven en een eigen vissershaven vinden wij Breskens de stoerste van West Zeeuws-Vlaanderen. Direct gelegen aan het water en je hebt er een prachtig zicht op de grote containerschepen die van en naar Antwerpen varen. In het Visserijmuseum kunnen ze je er alles over vertellen. En daarna ga je voor een lekker visje naar de vismijn, bijna rechtstreeks uit de zee! Vanaf het uitkijkpunt kun je bijna de zonaanbidders op het strand van Vlissingen zien liggen. In het dorp kun je op het prachtige Spuiplein terecht bij één van de restaurantjes, winkels en boetiekjes. De kinderen vinden de waterstralen en vissen er geweldig.

Aan het strand ga je heerlijk met blote voeten op een zonnig terras van een gezellig strandpaviljoen zitten. En weet je, ook tijdens de koude wintermaanden kun je er terecht. Lekker opwarmen met hete chocomelk na een verfrissende strandwandeling!

Onze tips

  • Vuurtoren
  • Visserijfeesten in augustus
  • Foodtruckfestival Lekker Anders
  • Vogeltelpunt

Preview Reisgids Hello Zeeland

Reisgids Hello Zeeland

7.00

 

Bindwijze Paperback

Aantal pagina’s 164 pagina’s

 

Hello Zeeland is de moderne reisgids met de leukste plekjes in Zeeland. Een gids vol fijne adresjes, veel fotografie en bijzondere verhalen.

In onze reisgids vind je het leukste aanbod aan winkels, eetadresjes, accommodaties en bezienswaardigheden. Het is een reisgids waarin je de schoonheid van de zee, polders en dorpjes terugvindt. En dit jaar zetten we voor het eerst voet aan wal op Walcheren! Ontdek welk moois Middelburg en Domburg je allemaal te bieden heeft.

Veel plezier!

SKU: HZ-2018 Categorie:
Beschrijving

Reisgids Hello Zeeland is niet zomaar een reisgids.

Hello Zeeland is stoer, modern en fris. Met deze reisgids wandel of fiets je langs de leukste adresjes, rust je uit bij de mooiste plekken en geniet je als een Zeeuw van Zeeland.

In Hello Zeeland willen we onze streek zo mooi mogelijk belichten. Want dat verdient ze. Rust en natuur waren de toverwoorden, want de vele toeristen komen daarvoor naar onze streek. In de keuze voor het papier, de kleuren en stijl hebben we daarin zoveel mogelijk rekening gehouden. Daarnaast moest het wel een reisgids van nu worden: stoer, modern en fris. Qua stijl zou het ook zo een reisgids voor Amsterdam, Berlijn of New York kunnen zijn. Geniet ervan!