Een bijzondere overnachting in Tiny House Wood & Fire

Carolien Boogaard heeft een passie voor natuur, fotografie en outdooractiviteiten. Dit laat ze zien op haar reisblog Dream the World. Een tijdje geleden verbleef deze ondernemende dame een paar dagen in het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Ze leerde de regio op een fantastische manier kennen. Namelijk door een mooie fietstocht langs de kust van West-Zeeuws-Vlaanderen te maken. Zo ontdekte ze hoe mooi de Zeeuws-Vlaamse kust is. ’s Avonds was het tijd om te ontspannen en waar doe je dat beter dan in het Tiny House Wood & Fire in Groede? Carolien beleefde een sfeervolle overnachting in dit klein, maar fijn huisje.

Het huisje is een ideale uitvalsbasis om er samen op uit te gaan en heerlijk te genieten van de rust die Zeeland te bieden heeft. Voor liefhebbers van een minimalistische leefstijl heeft dit huisje alles wat je nodig hebt. De sfeervolle inrichting (doorheen het Tiny House hangen en staan leuke quotes) zorgt ervoor dat je je hier gelijk thuis voelt. Rond het Tiny House zijn ook prachtige natuurgebieden te vinden die met de fiets of te voet makkelijk te bereiken zijn.

Meer weten over deze fijne vakantieplek? Lees dan nu de review over Tiny House in Zeeland op Dream the World. Zou je ook graag een bezoekje brengen? Boek dan hier jouw verblijf naar een van de drie Tiny Houses in Groede. Op de blog van Carolien is een speciale kortingscode beschikbaar!

Tiny House

Tiny House