Hello Zeeland is dé moderne reisgids met de fijnste adresjes in Zeeland. Een gids vol met mooie plekjes, veel fotografie en bijzondere verhalen.

Wij zijn op missie om de fijnste adresjes in Zeeland hun verdiende aandacht te geven! Niet met ouderwetse middelen maar door persoonlijke verhalen, prachtige fotografie en door te focussen op beleving & storytelling en maken gebruik van old-school print aanvullend met digital power!

Reisgids Hello Zeeland is niet zomaar een reisgids. Hello Zeeland is stoer, modern en fris. Met deze reisgids wandel of fiets je langs de leukste adresjes, rust je uit bij de mooiste plekken en geniet je als een Zeeuw van Zeeland. In Hello Zeeland willen we onze streek zo mooi mogelijk belichten. Want dat verdient ze. Rust en natuur waren de toverwoorden, want de vele toeristen komen daarvoor naar onze streek. In de keuze voor het papier, de kleuren en stijl hebben we daarin zoveel mogelijk rekening gehouden.

Daarnaast moest het wel een reisgids van nu worden: stoer, modern en fris. Qua stijl zou het ook zo een reisgids voor Amsterdam, Berlijn of New York kunnen zijn. Geniet ervan!

Heb jij nog tips?

We hebben deze gids zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het aanbod van winkels en restaurants wisselt regelmatig. We houden de adresgegevens zoveel mogelijk up-to-date en dat je zie in onze digitale producten meteen terug. Ook de gedrukte gids proberen we zo vaak mogelijk te herzien. Mocht je desondanks een adres niet meer kunnen vinden of heb je andere opmerkingen of tips, laat het ons dan vooral weten.