De leukste strandslaaphuisjes langs de Zeeuwse kust

Vier vakantie in stijl in eigen land en vertoef in de coolste strandslaaphuisjes aan de schoonste stranden en onderga de meest sublieme zonsondergangen.

Ervaar ultieme vrijheid in prachtige strandslaaphuisjes

Met als kers op de taart een verkwikkende nachtrust aan de vloedlijn

Aan de mooie West-Zeeuws-Vlaamse kust staan 45 strandslaaphuisjes, geschikt voor 2-6 personen, in afwachting van mensen die een unieke strandervaring willen beleven: slapen aan zee. In sommige huisjes is naast de baas/bazin ook de hond welkom. Alle huisjes hebben een strakke doch speelse vormgeving, zijn comfortabel en luxe ingericht en hebben één of soms zelfs twee terrassen. Het open karakter creëert een panoramisch uitzicht op strand, zee en duinen. Geniet van de weidsheid en de scheepvaart op de Schelde, die aan het oog voorbij trekt.

De strandslaaphuisjes van Strandcamping Groede

Stuk voor stuk zijn de huisjes voorzien van alle gemakken en de nodige luxe. Ook de geboden service is grandioos. De 45 strandslaaphuisjes zijn onderdeel van drie campings: Strandcamping Groede, Camping Zonneweelde (15 Nieuwvliet-Bad) en Camping Hoogduin. Allemaal hebben ze identieke of eigen specifieke voorzieningen als een aangepast seniorenhuisje, een dubbelterras, een broodjesservice of een bestelling van een boodschappenpakket waar men een beroep op kan doen.

Je vakantie vieren in een strandslaaphuisje

Vier vakantie in stijl en vertoef in de prachtigste strandslaaphuisjes op de schoonste stranden van Zeeland. Designpareltjes, verwerkt met duurzame materialen en dito energieopwekking. Reserveer het strand voor jezelf, als iedereen naar huis is. En… onderga de meest sublieme zonsondergangen op je privé-terras of neem een nachtelijke duik in het zeewater. Zeker weten dat het niet bij die éne keer zal blijven.

Voor Groede-Bad zie: strandcampinggroede.nl

Voor Nieuwvliet-Bad zie strandweelde.nl

Voor Cadzand-Bad zie molecaten.nl

Strandslaaphuisjes Groede

Andere vakantiehuizen in Groede

Ben je benieuwd naar andere leuke vakantiehuizen in Groede? Op deze pagina vind je meer leuke vakantiehuizen, zoals het Gerenoveerde Dijkhuisje en zelfs twee Tiny Houses (Wood & Fire en Beach & Balance).