Hello Zeeland: de nieuwe reiswebsite voor Zeeland

Hello Zeeland is niet alleen als reisgids een succes, maar ook online gebeurt er veel.

Onze missie

Wij zijn op missie om het beste reisplatform voor Zeeland te worden en de leukste adresjes in Zeeland hun verdiende aandacht te geven! Niet met ouderwetse middelen maar door persoonlijke verhalen, prachtige fotografie en door te focussen op beleving & storytelling. Wij maken gebruik van old-school print aanvullend met digital power!

Fijne adresjes in Zeeland

We zijn kritisch in onze selectie en selecteren alleen adresjes waar we zelf graag zijn, die je niet zo snel vindt, weg van de massa. Een fijn adresje ben je niet zomaar! Onze adressen blinken uit door o.a. locatie, interieur, sfeer, authenticiteit, kleinschaligheid, kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke benadering.

Alleen de écht bijzondere plekjes komen in aanmerking voor een vermelding.

Hoe het begon...

De start in 2017...

Roel Brugge is het creatieve brein achter het gidsje. Zijn motivatie? “Allereerst, de liefde voor Zeeland en omdat er gewoon nog niet zo’n mooi reisgidsje bestond waar alleen maar leuke adresjes en mooie plekjes in stonden.” Begonnen in 2017 als een onschuldig idee om een vette illustratieve plattegrond te ontwerpen met de fijnste adresjes in Zeeland, geïnspireerd op de typografische kaart van Amsterdam door Lienke Raben, groeit het idee uit tot een moderne reisgids met een selectie aan adresjes en verhalen van Zeeuwen.

Onze naam verandert in 2018

In 2018 verandert de naam Bike & Walk in Hello Zeeland, een veel krachtigere naam vinden wij. Hello Zeeland is geen ‘standaard’ reisgids: naast adressen van bezienswaardigheden, leuke restaurantjes en koffiebarretjes, is het een boekwerkje van 164 pagina’s waar je als een tijdschrift doorheen kunt bladeren. Dit is het jaar waarin we enorm veel aanwezig zijn, online maar ook offline op markten, festivals en vliegen we door de streek met onze eigen golfkar.

De groei vanaf 2019

Inmiddels beginnen veel Zeeuwen en toeristen ons steeds beter te kennen. Ook via onze website en social media kanalen is de interactie groot! Dit jaar willen we verder professionaliseren, ons businessmodel finetunen, de website uitbreiden, meer aandacht voor onze adresjes genereren en blijven focussen op Personal Social Content en Storytelling! 

Online reisplatform voor Zeeland

Ondertussen is het niet meer alleen een reisgidsje, maar ook een online platform wat de komende maanden flink uitgebreid wordt. Op www.hellozeeland.com, Facebook en Instagram vinden lezers het leukste aanbod aan winkels, eetadresjes, accommodaties en bezienswaardigheden.

“Uitgroeien tot een platform waar niemand om heen kan als het gaat om tips voor leuke adresjes en de mooiste plekjes in Zeeland! Hoe we dat bereiken? Door samenwerken, positieve zaken te benoemen en vooral door te laten zien dat we trots zijn op Zeeland!”

Inspiratie voor een heerlijke vakantie in Zeeland