Ondernemerskit voor Zeeuwse bedrijven

Genereer omzet en krijg dé aandacht die je verdient, ook in tijden van crisis. Onze ondernemerskit bevat krachtige marketingtools voor de Zeeuwse Horeca, Retail en het Toerisme (gratis te gebruiken)

Inhoud ondernemerskit

Gratis mogelijkheid voor bedrijven om in deze tijd toch omzet te genereren.

Extra online aandacht voor de creatieve online voortzetting van de werkzaamheden van horeca- en retailbedrijven.

Een platform (op FB) waar men terecht kan met vragen en adviezen kan opdoen.

Positiviteit, creativiteit en doorzettingsvermogen in de bizarre omstandigheden rondom de coronacrisis.

Een platform dat provincie-breed aandacht genereert, zowel online als offline (met de reisgids).

Ervaringen

Anthony van Restaurant Ouwe Schuure: “Heel blij dat ik met jou kan samenwerken 👍🏻”

Forianne – Fromagerie Forianne: “Ziet er top uit! Dank!”

Marion van Wooncafé Middelburg: “Mooie actie. Fijn dat jullie meedenken met ons. Dank daarvoor.”

Cynthia van Meneer Nilsson – “Bedankt voor jullie mails en positiviteit op Instagram!”

Marijn van Strandpaviljoen de Strandzot – “Helemaal super. Succes en een fijn weekend.”

Brasserie de Zeezot

Unieke pagina

Ondernemers in de Horeca, Retail en het Toerisme kunnen nu gratis een unieke pagina op hellozeeland.com krijgen. De voordelen zijn:

  1. Door een vermelding op onze website scoort jouw website hoger in Google. Dit komt doordat onze website veel wordt bezocht en SEO is geoptimaliseerd waardoor Google ons als waardevol ziet.
  2. Ook genereren we meer traffic naar jouw website en social media kanalen door linkbuilding. Ook hierdoor score je hoger in Google!
  3. Je online vermelding op onze website blijft altijd zichtbaar. Hierdoor genereer je niet eenmalig promotie maar krijg je continue reclame.
Speelwoud

Cadeaubonnen

We hebben een krachtige tool geïntegreerd in onze website waardoor jij makkelijk en snel cadeaubonnen kunt verkopen. Het hele proces van bestellen, betalen tot verzilveren is gedigitaliseerd en alles nemen wij voor jou uit handen.

Community Zeeuwse Horeca, Retail & Toerisme

We staan met zijn allen voor een enorme crisis en om hier uit te komen, moeten we met zijn allen de schouders eronder zetten. Daarbij is het belangrijk creatief te zijn en kennis, tools en positieve energie met elkaar te delen. In deze Facebook groep willen wij jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, tools die wij lanceren, acties die we houden en tips & tricks die we graag met je willen delen. De groep is besloten maar iedereen mag zich aanmelden.

Meld je aan als je tips wilt ontvangen hoe je social media kunt inzetten, je creatieve oplossingen wilt voor moeilijke problemen en je bereidt bent jouw tips en ervaringen met ons te delen.

Social Media Marketing

#GOODBYECORONA 👋

Vanaf nu gaan wij in alle berichten op onze social media de hashtags gebruiken #hellozeeland #goodbyecorona #samenstaanwesterk

EN JIJ KUNT MEEDOEN!⠀
Als jij deze drie hashtags toevoegt in jouw bericht op Facebook & Instagram, zullen deze reposten via onze stories. Op deze manier willen wij een positieve vibe creëren met als doel hier met met zijn allen zo snel mogelijk uit te komen. ⠀

Doe vooral lekker mee. 💪

De kracht van Hello Zeeland

Google Google Google

Onze website is geoptimaliseerd voor Google, staat vaak op pagina #1 en daarom is dit goed voor jouw online publicatie op onze website. Dat klopt, jouw bedrijf wordt op verschillende plekken op onze website gepubliceerd wat zorgt voor traffic naar je website en een betere ranking door linkbuilding. En het goede nieuws, je online vermelding blijft voor altijd online en zal daardoor steeds meer waarde creëren.

Marketing & Professionele Tools

Door linkbuilding, seo, tagging, social media toe te passen, zorgen we ervoor dat jouw website en social media kanalen beter gaan draaien. En dat weten we 100% zeker.

Merkversterking

Je staat naast andere leuke restaurantjes, b&b’s en winkels die in hetzelfde thema passen.

Kwaliteit & Beleving

Net zoals jij iedere dag focust op kwaliteit en beleving, doen wij dat ook en steken we veel energie en aandacht in ons ontwerp, content productie en social media. Hierin proberen we echt in te spelen op het positieve gevoel.

Bij ons val je op!

Ons motto is: je kunt beter 1.000x opvallen, dan 10.000x niet opvallen. Want valt jouw advertentie nog op in al die gratis folders?