Op reis in Zeeland: overnachten in Beach Hotel Zoutelande

’s Ochtends vanaf je terras of balkon uitkijken over het fijne Zoutelande terwijl je geniet van een heerlijk bakje koffie. En ’s avonds slechts enkele meters lopen om het uitgestrekte strand van Zoutelande te bereiken. Als je gaat overnachten in Beach Hotel Zoutelande kan dit zomaar werkelijkheid worden. Alles over dit hotel lees je hier.

beach hotel zoutelande

Praktische info Beach Hotel Zoutelande

Het Beach Hotel staat in het Zeeuwse Zoutelande. Op de parking naast het hotel kun je gratis parkeren gedurende je verblijf. Ook is er gratis wifi (heel belangrijk als je je mooie foto’s wil delen natuurlijk). De accommodatie heeft een perfecte ligging tussen duinen en bossen. Deze prachtige natuur en het nabijgelegen Zoutelande en Westkapelle kun je te voet verkennen, maar een fiets huren is ook een goed idee. Het hotel verhuurt fietsen die je alvast kunt reserveren of ter plaatse nog kunt regelen. En ben je een strandliefhebber? Om het je makkelijk te maken, kun je bij het hotel strandhokjes huren. Dat scheelt een hoop heen en weer gesjouw met spullen.

Routebeschrijving

Een fotogeniek hotel in Zeeland

Ook niet onbelangrijk: dit Zeeuwse Beach Hotel met vier sterren is een lust voor het (fotografie)oog. Je hebt keuze uit drie verschillende kamers met prijzen die variëren van 168 tot 215 euro per nacht. De kamers stralen een echt vakantiegevoel uit en hebben elk een luxe badkamer. Ook de kinderen kunnen mee, wel even op voorhand aangeven, dan worden er extra bedden voor je geregeld.

beach hotel zoutelande

Lekker eten in het Beach Hotel

Het Beach Hotel Zoutelande is niet alleen een fijne plek om te overnachten, alleen voor het lekkere ontbijtbuffet en de mooie Brasserie de Walvis die in het hotel gevestigd is, zou je hier al naartoe komen. Op de menukaart van de brasserie is voor iedereen wel wat lekkers te vinden. In het seizoen wordt de kaart uitgebreid met heerlijke gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zeeuwse mosselen met bijpassend wijntje?

beach hotel zoutelande

Enthousiast geworden? Klik dan hier om een kamer te reserveren bij Beach Hotel Zoutelande.