Overnachten in Lief Huisje Zeeland

Overnachten in Lief Huisje Zeeland doe je onder een romantisch Frans kapje.

Het authentieke vakantiehuisje heeft een charmante tuin en veel oude details. Er is trouwens ook een fotoblog van dit lieve vakantiehuisje “Vakantiehuis Lief Huisje Zeeland in een fotoblog“.

Vakantiehuis Lief Huisje Zeeland is ook opgenomen in de Hello Zeeland reisgids. Deze kun je via de link bestellen.

De sfeer in het vakantiehuis

Het authentieke vakantiehuisje Lief Huisje Zeeland heeft een charmante tuin en ligt in Turkeye, een klein gehuchtje in West-Zeeuws-Vlaanderen. In dit lieve vakantiehuisje is zoveel mogelijk rekening gehouden om de oude details te bewaren gecombineerd met comfort. Natuurlijk kun je gebruik maken van gratis WIFI en interactieve televisie. Wat heel fijn is: je bed is opgemaakt en handdoeken, koffie/thee en badschuim liggen voor je klaar. Je bent volledig zelfstandig. Het huisje is voorzien van een keukentje met gasfornuis, magnetron met heteluchtoven, Senseo- én Nespresso-apparaat en waterkoker.

Heerlijk overnachten in Lief Huisje Zeeland in Turkeye

Wakker worden doe je onder een romantisch Frans kapje met oude kraaldelen en balken in het zicht. Grenzend aan de slaapkamer ligt de badkamer met een bad op pootjes en badschuim is altijd aanwezig ;-).  Deze luxe badkamer heeft een aparte douche, toilet en wastafel. Het tweepersoonsbed heeft 2 matrassen en kan uit elkaar geschoven worden. Het huisje wordt verwarmd middels centrale verwarming met (oude) radiatoren waardoor het ook in de winter lekker warm is.

Overnachten in Vakantiehuis Lief Huisje Zeeland