Ontdek Zeeland als nooit tevoren!

Hello Zeeland is dé moderne reisgids met de leukste adresjes en mooiste plekjes in Zeeland. Deze reisgids voor Zeeland bevat heel veel foto’s en bijzondere verhalen van Zeeuwen uit de streek.

7,00Bestellen +

De leukste reisgids voor Zeeland

Ja, ik wil de leukste adresjes en mooiste plekjes in Zeeland ontdekken

7,00Bestellen +

"Zo kun je eenvoudig en snel zien waar je die dag kunt lunchen terwijl je aan het shoppen bent in Sluis of Domburg, cultuur aan het snuiven bent in Groede of Aardenburg of na het strand Breskens of Cadzand-Bad fijn kunt dineren."

Zeeland is een fantastische provincie waarin rust en weidsheid overheerst. In Hello Zeeland willen we jou helpen om Zeeland op een bijzondere manier te ervaren, door een leuke selectie aan fijne adresjes, restaurants en winkels te tonen geselecteerd per thema en per plaats.

Reisgids Hello Zeeland is een compacte reisgids met tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken in Zeeland. Deze reisgids voor Zeeland bevat heel veel foto’s en bijzondere verhalen van Zeeuwen uit de streek.

Reisgids Hello Zeeland Editie #3

7,00

In de derde editie van de vrolijkste reisgids van Zeeland pakken we echt uit. Genieten van prachtige zonsondergangen met je voeten in het zand, drankjes doen op een van de vele strandpaviljoens, struinen door verlaten natuurgebieden, cultuur snuiven in de gezellige stadjes die Zeeland rijk is, overnachten in sfeervolle B&B’s, neerstrijken bij een knusse theetuin en wegdromen in de uitgestrekte polders.

Artikelnummer: HZ-2020 Categorie:

Beschrijving

Reisgids Hello Zeeland is niet zomaar een.

Wie nog niet eerder voet op Zeeuwse bodem heeft gezet, kan er niet over meepraten. Zeeland is bijzonder. Het is een landje apart.

Genieten van prachtige zonsondergangen met je voeten in het zand, drankjes doen op een van de vele strandpaviljoens, struinen door verlaten natuurgebieden, cultuur snuiven in de gezellige stadjes die Zeeland rijk is, overnachten in sfeervolle B&B’s, neerstrijken bij een knusse theetuin en wegdromen in de uitgestrekte polders.

Zeeland is een fijne plek om tot rust te komen, maar zeker bruisend genoeg om een welverdiende vakantie door te brengen.

En de kinderen? Die gaan natuurlijk gezellig mee: als spelen op het strand niet voldoende is, vind je onder het nieuwe thema Kids & Avontuur de leukste adresjes voor de kleintjes.

Voor zowel inwoner als toerist is het duidelijk. Zeeland ontdekken op een bijzondere manier is wat je wil. Gezellige koffiebarretjes, fijne strandpaviljoens, hippe kledingwinkels, toffe concept stores, maar ook spraakmakende musea, unieke activiteiten en leuke shopping routes.

In deze derde editie van Hello Zeeland reisgids vind je het allemaal.

Extra informatie

Gewicht 0.450 kg