Shoppen bij La Cabane Concept Store in Sluis

Voor mij staat het stadje Sluis gelijk aan gezelligheid, een leuke sfeer en veel winkels. Wat ik tot een lange tijd miste was een unieke winkel gericht op een wat jongere generatie met mooie, kwalitatieve, hippe kleding. Gelukkig kwam daar in april 2017 verandering in, want toen opende Concept Store La Cabane in de Zuiddijkstraat 6… tijd om te shoppen!

Shoppen bij La Cabane

Misschien ken je het al, misschien ook niet. La Cabane zit een beetje verstopt, vandaar dat ik de winkel graag nog meer bekendheid wil geven met het schrijven van deze blog. De nieuwe herfstcollectie ligt as we speak in de winkel. En die wil je hebben! Twijfel je nog aan de trends of trendkleuren voor de aankomende seizoenen? Loop even binnen bij de concept store en je weet hoe de mode in elkaar zit deze herfst en winter; maxi-jurken, faux fur tasjes, wijde blouses met prints in flessengroene & bordeauxrode kleuren. Als je daar niet hebberig van wordt…

Shoppen     Shoppen

Maxi-jurken, faux fur tasjes en vrolijke prints; de trends van deze herfst

Sowieso dat iedere vrouw binnen wil stappen bij deze toffe concept store: de eigenaresse maakt van de winkel een waar paradijsje. De kleding hangt aan prachtig gestylde (van bamboe gemaakte) rekjes. De kleding van La Cabane is te omschrijven als kleurrijk en chique met een bohovibe. Vooral in de zomer voeren de felle kleurtjes de boventoon, maar als je kijkt naar de herfstcollectie is er nog altijd veel kleur maar dan met een rustige, warmere uitstraling. Ook fijn om te weten: de kleding is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Shoppen

Minimalistisch mooi

Dan nog even over het interieur: een minimalistische stijl waardoor de vrolijk gekleurde kleding en accessoires nog beter tot hun recht komen. Je voelt je er gelijk thuis! Deze stoeltjes zijn helaas niet te koop, maar staan zeker op mijn wensenlijstje… #inspiratie!

Shoppen

Online shoppen

Het allerleukst is natuurlijk om de winkel in levende lijve te bezoeken, maar stel dat je niet in de mogelijkheid bent om naar Sluis te komen, dan is de website een alternatieve oplossing. De website heeft net als de winkel een chique maar tegelijkertijd hippie-achtige uitstraling. Momenteel vind je op de website de nieuwe herfstcollectie (yes!). Alle items worden geshowd door modellen die de stijl van La Cabane helemaal uitstralen. Toch altijd fijn om te zien hoe een item precies valt.

Shoppen  

Unieke items

Elke week is er een nieuwe collectie, beperkt in oplage, waardoor je unieke items kunt scoren. Daarnaast vind je in de concept store originele merken die je niet snel ergens anders vindt.

Als je alvast wat inspiratie wilt opdoen voordat je de winkel bezoekt, zou ik een kijkje nemen op de Instagrampagina van de concept store. Vrolijkheid all over!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd hoe jij dat leuke nieuwe item van La Cabane draagt/combineert. Laat het daarom zeker weten via Instagram of Facebook door Hello Zeeland en La Cabane te taggen.

Veel shopplezier bij La Cabane!