Strandcamping Groede – De beste familiecamping

Een echte familiecamping aan een van de schoonste stranden van Nederland.

Een echte familiecamping aan een van de schoonste stranden van Nederland.

Waarom Strandcamping Groede de beste familiecamping aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust is, komt mede door de ligging. Wat nog meer, lees je hier.

Kamperen

Strandcamping Groede biedt legio mogelijkheden op kampeergebied. Van tentje tot luxe chalet en alles daartussen. Deze camping staat garant voor een sublieme vakantiebehuizing naar wens met dito diversiteit aan keuzemogelijkheden qua standplaats. Wenst men een rustige plek, wil men dichtbij een strandovergang of liever zo centraal mogelijk? Denk bijvoorbeeld aan een kindvriendelijke plek, met toffe speelmogelijkheden en kindersanitair, of aan een fantastische plek voor uw trouwe viervoeter. Voor mensen met honden zijn specifieke plaatsen beschikbaar. Eén ding staat buiten kijf: de intieme sfeer, die werd geschapen door de beplanting, die elke plek omzoomt.

Natuur

Strandcamping Groede is fraai gelegen temidden van polders, maar ook direct achter de duinen. Indien gewenst staat men in no time met zijn blote voeten in het zeewater, maar even goed kan men de andere kant op en fiets of wandel je het polder- en krekengebied in. Of op naar Groede Podium, waar overgebleven bunkers getuigen van de Tweede Wereldoorlog, maar waar ook een kinderboerderij is en natuurlijk speeltuig als boomhutten, hangbruggen en een waterplaats.

Slapen aan zee

Voor de ultieme strandervaring bent u bij Strandcamping Groede zonder twijfel aan het juiste adres. De ecologisch verantwoorde strandslaaphuisjes, door het gebruik van duurzame materialen en duurzame energie, hebben een bijzonder fraaie vormgeving en nodigen uit tot een exclusief verblijf op het strand. Het panoramisch uitzicht is adembenemend. Dromen worden werkelijkheid wanneer men de zon in de zee ziet zakken en daarna het hoofd zowat op de waterspiegel te rusten kan leggen.

Omgeving & Beleving

Op strandcamping Groede vindt men natuurlijk alles wat men nodig heeft qua beleving en vertier. Maar even verderop bevinden zich meerdere, aantrekkelijke uitgaansmogelijkheden met twee strandpaviljoens, een strandhuis, een gezellig café en een restaurant, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Het schilderachtige dorp Groede is ook op loopafstand en zal de campinggast weten te bekoren op cultureel en culinair gebied.

Contact Strandcamping Groede

Zeeweg 1, 4503 PA Groede

+31 (0)117 37 13 84

Email: receptie@strandcampinggroede.nl

Website: strandcampinggroede.nl