Reisgids bestellen
Winkelmand
Producten

Hello Zeeland: een reisgids & inspiratieplatform voor Zeeland is een groot succes

De reisgids Hello Zeeland is niet alleen als boekje een succes, maar ook online gebeurt er veel. Het team van Hello Zeeland heeft daarom al de nodige versterking gekregen en is hard op weg om groots te worden!

2017. Onze start
Begonnen als een onschuldig idee om een vette illustratieve plattegrond te ontwerpen met de fijnste adresjes in Zeeland, geïnspireerd op de typografische kaart van Amsterdam door Lienke Raben, groeit het idee uit tot een moderne reisgids met een selectie aan adresjes en verhalen van Zeeuwen.
2018. We worden bekender
In 2017 verandert de naam Bike & Walk in Hello Zeeland, een veel krachtigere naam vinden wij. Dit is het jaar waarin we enorm veel aanwezig zijn, online maar ook offline op markten, festivals en vliegen we door de streek met onze eigen golfkar. Inmiddels beginnen veel Zeeuwen en toeristen ons steeds beter te kennen. Ook via onze website en social media kanalen is de interactie groot!
2019 en … We professionaliseren
De doelen voor dit jaar zijn duidelijk! Dit jaar willen we verder professionaliseren, ons businessmodel finetunen, de website uitbreiden, meer aandacht voor onze adresjes genereren en blijven focussen op Personal Social Content en Storytelling! 

Reisgids voor Zeeland

In het voorjaar van 2017 werd de eerste versie van het reisgidsje uitgebracht, genaamd Bike & Walk. Roel van Brugge is het creatieve brein achter het gidsje. Zijn motivatie? “Allereerst, de liefde voor Zeeland en omdat er gewoon nog niet zo’n mooi reisgidsje bestond waar alleen maar leuke adresjes en mooie plekjes in stonden.” Hello Zeeland, de tweede versie die dit jaar werd uitbracht, is geen ‘standaard’ reisgids. Naast adressen van bezienswaardigheden, leuke restaurantjes en koffiebarretjes, is het een boekwerkje van 164 pagina’s waar je als een tijdschrift doorheen kunt bladeren.

 

Reisgids Hello Zeeland online bestellen, klik hier.

 

Online inspiratieplatform

Ondertussen is het niet meer alleen een reisgidsje, maar ook een online platform wat de komende maanden flink uitgebreid wordt. Op www.hellozeeland.com, Facebook en Instagram vinden lezers het leukste aanbod aan winkels, eetadresjes, accommodaties en bezienswaardigheden. Roel:

“Het mooie van dit alles is dat we de samenwerking zoeken met enthousiaste mensen en bedrijven om ons heen. En dat is genieten en wat krijgen we hier telkens weer energie van! We proberen het beste in iedereen naar boven te halen, zodat men een ware ambassadeur voor Zeeland wordt. Het leuke hiervan is dat we er allemaal wat aan hebben. De adresjes waar we mee samenwerken krijgen meer aandacht en bezoekers, en de mooie plekjes die we vermelden worden meer bezocht. En dat is fijn. Fijn voor iedereen die hier woont en werkt, omdat je in deze mooie regio je boterham wilt blijven verdienen. En fijn voor iedereen die hier graag komt en wil blijven komen!”

 

Team Hello Zeeland

Roel heeft een team van mensen om zich heen verzameld, want er komt steeds meer werk voor Hello Zeeland. “Zo zoeken we op dit moment enthousiaste Zeeuwen die hun favoriete plekjes en adresjes op een bijzondere manier vastleggen en delen via Instagram. Onze focus ligt namelijk op het creëren en delen van “Personal Social Content”. Wij zijn creatieve Zeeuwen die de koppen bij elkaar steken om Zeeland beter op de kaart te zetten. Gewoon, door te doen. Natuurlijk zijn we trots op het resultaat. Maar bovenal zijn wij trots op onze streek en dat laten we zien met Hello Zeeland. De schoonheid van strand & zee, polders en dorpjes staat centraal. En dat delen we graag met locals en toeristen. Zo krijg je zin om er lekker op uit te gaan. We verzamelen de leukste adresjes, zodat mensen altijd een goede reden hebben om op ontdekkingstocht te gaan in onze mooie regio.”

 

Toekomst

En het doel voor de toekomst? Roel is er heel stellig in: “Uitgroeien tot een platform waar niemand om heen kan als het gaat om tips voor leuke adresjes en de mooiste plekjes in Zeeland! Hoe we dat bereiken? Door samenwerken, positieve zaken te benoemen en vooral door te laten zien dat we trots zijn op Zeeland!”