Isa de Lange
Content Manager

Isa de Lange

roel brugge
Branding & Marketing

Roel Brugge

Ina Babajan
Social Media Expert

Ina Babajan

Eline de Putter
Grafisch Ontwerp

Eline de Putter

Marketing

Indy van de Walle

Community Marketing

Melina Martin

Content Manager

Isa de Lange

Hello! Ik zit momenteel in het vierde jaar van de opleiding Communicatie op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Daarnaast werk ik bij B&B en Theetuin In de Morelleput in Nieuwvliet en werk ik als content manager voor Hello Zeeland. Ook ben ik eindredactrice voor het vrouwenplatform Girls Who Magazine.

Ik ben sterk in taal en pas dat dan ook toe in mijn werk. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in psychologie en mode. Twee compleet uit elkaar liggende onderwerpen, maar in beide vakgebieden zou ik me nog meer willen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in mijn lievelingsstad Brugge om daar tweedehands te shoppen, lekker te eten en te drinken en gewoon wat rond te wandelen. In Zeeland maak ik graag strandwandelingen en spreek ik vaak met vrienden en vriendinnen af. Ook lees, zing en fotografeer ik graag.

De Juf in Middelburg is mijn favoriete adresje vanwege het gezellige interieur en het lekkere eten. De polders en de zee rondom Hoofdplaat, mijn woonplaats, is mijn mooiste plekje in Zeeland.

Mijn meest bijzondere eigenschap is denk ik mijn gevoeligheid; ik voel alles en iedereen goed aan.

Mijn levensmotto

Geniet volop van het leven, want iedere dag kan de laatste zijn!

Branding & Marketing

Roel Brugge

Hello! Ik ben de bedenker en het creatieve brein achter Hello Zeeland. Naast Hello Zeeland heb ik nog een aantal andere concepten ontwikkeld, zoals Havenhut kantoorruimte waar ondernemers een werkplek of kantoorruimte kunnen huren en run ik een B&B met kamers in het ontwerp van een Tiny House, een nieuwe trend waarbij mensen bewuster leven, dichterbij de natuur en meer zelfvoorzienend. Ik ben een echte Zeeuw maar wel eentje met wat wereldwijsheid. Ik woonde namelijk elf jaar lang in verschillende steden in Nederland en reisde over de hele wereld. Na mijn studies in Maastricht, Utrecht en Amsterdam, ben ik voor een jaar vertrokken naar Sydney in Australië.

Daar realiseerde ik dat Breskens nog niet eens zo gek is om te wonen. Mijn ondernemende mind staat nooit stil, want naast mijn eigen concepten (Hello Zeeland, Havenhut, B&B Tiny House), is mijn hoofdbedrijf buro brugge: Een ‘full-serivce digital agency’ waarbij we alles doen op het gebied van logo ontwerp, huisstijlen, website ontwikkeling en marketing. Velen weten het niet maar de volledige ontwikkeling en marketing achter de crowdfundingcampagne van Weg van Jou (voorheen Petit Paris) kwam vanuit ons buro.

Mijn positieve en creatieve brein staat nooit stil. Ik ben altijd wat nieuws aan het bedenken. Als ontspanning ga ik graag in het begin van de avond kitesurfen. Naast dit alles zoek ik naar de optimale balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Ik vind het leuk om op een creatieve manier strategisch na te denken. Verder vind ik het belangrijk om er voor de volle 100% voor te gaan of helemaal niet. Graag zou ik nog meer willen groeien hoe we ons bedrijf beter kunnen pitchen naar klanten, gemeentes, bedrijven en andere stakeholders.

Mede dankzij dit alles heb ik veel levensenergie, ik wil graag alles uit het leven halen.

Mijn levensmotto is daarom ook; Never, Never, Never, Never, Never give up.

Mijn favoriete adresjes in Zeeland zijn: Eigenwijs, Da Bruno en Amuse. Het Zwin bij Cadzand-Bad is mijn mooiste plekje om naar toe te gaan vanwege het kitesurfen.

 

 

Social Media Expert

Ina Babajan

Hello! Ik studeer momenteel Marketing & Communicatie in Middelburg. Buiten school werk ik voor Hello Zeeland als social media expert. Verder doe ik oppaswerk en werk ik in de horeca bij twee restaurants; Sanders de Pauw in Sluis en Goo Li Zeng in Oostburg.

Ik ben graag creatief bezig: zo teken, schilder, fotografeer en ontwerp ik veel. Ik wil me hier verder in verdiepen, maar wil eerst beter worden in marketing & communicatie. Verder zou ik ook mijn talen willen verbeteren. Momenteel kan ik vijf talen verstaan, maar nog niet perfect spreken. Daarom wil ik deze talen eerst verbeteren en daarna nog een zesde taal bijleren.

In mijn vrije tijd spendeer ik tijd aan fitnessen, tekenen en fotografie voor social media. Ik vind het leuk om Armeense gerechten te koken omdat ik van Armeense afkomst ben. Verder ga ik graag met mijn vrienden of familie een dagje weg of houden we samen gezellig een filmavond.

Eigenwijs in Oostburg is mijn favoriete adresje. Het is een gezellig, knus en hip restaurant met lekker eten & drinken. Het interieur ziet er ook superleuk uit. Mijn mooiste plekje in Zeeland is het strand. In de zomer een dagje naar het strand gaan vind ik heerlijk. Lekker bakken in de zon en af en toe een duikje nemen in de zee. Gezellig met vriendinnen hapjes & drankjes doen op het paviljoen tot de zon onder gaat.

Mijn meest bijzondere eigenschap is behulpzaamheid. Een paar leuke woorden kunnen een persoon meer helpen dan je denkt.

Mijn levensmotto

Laat anderen je niet zeggen wat je moet doen. Doe wat je zelf leuk vindt en volg je hart.

Grafisch Ontwerp

Eline de Putter

Hello! Als creatieve duizendpoot ben ik druk bezig met mijn studie Grafische & Digitale Media in Gent. Verder vind ik fashion & kledingcombinaties maken ook heel leuk. Daarom werk ik af en toe bij de kledingwinkel Sluiss BY MILL.

Van kleins af aan krijg ik altijd complimentjes over mijn tekeningen. Ze zeiden mij altijd dat ik iets in de creatieve sector moest gaan doen. Als ik afgestudeerd ben wil ik avondlessen volgen in de kunst of fotografie om mezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren.

In mijn vrije tijd ga ik vaak sporten. Ik zit op voetbal bij VV IJzendijke bij de Dames 3, wat heel gezellig is met alle meiden! Ook vind ik het leuk om creatieve dingen te doen zoals tekenen en mooie plaatjes schieten voor mijn Instagram. Verder ben ik altijd in voor een dagje weg, gezelligheid met vriendinnen of gewoon lekker op de bank Netflix kijken met mijn vriend. De Herberg in Middelburg is mijn favoriete plekje. Je kunt er heerlijk eten voor een leuke prijs en ik hou van de retro inrichting. Ik ga er iedere keer weer graag heen!

Mijn mooiste plekje in Zeeland is de Zeeuwse kust. In de zomer zonnen op het strand, zwemmen in de zee, borrelen op het paviljoen, pizza’s eten tot laat in de avond met vriendinnen en allemaal leuke zomerkiekjes maken. In de winter ga ik dan weer graag wandelen en kom zo echt tot rust. Lekker in de natuur! Mijn bijzondere eigenschap is doorzettingsvermogen en alles positief bekijken. Bij alles wat ik doe, wil ik het beste uit mezelf halen. Ook heb ik al best wat tegenslagen gehad, maar ik probeer alles altijd zo positief mogelijk te zien. Na een lastige periode wordt het altijd weer beter!

Mijn levensmotto

Zoek mooie avonturen

Volg je dromen en geniet

Kus de maan, wees verwonderd

Over wat je in de sterren ziet

 

Maak dansjes in de regen

Verspreid geluk en lach

Vang zonnestralen tussen wolken

Vier een feestje elke dag

Marketing

Indy van de Walle

Hello! Ik zit momenteel in mijn examenjaar van de studie Marketing & Communicatie in Middelburg. Naast mijn studie en werk bij Hello Zeeland werk ik in de weekenden aan het strand bij ‘Strandpaviljoen Breskens aan Zee’.

Ik krijg regelmatig te horen dat ik goed ben in het verzinnen van nieuwe ideeën en daarna een mooi en professioneel resultaat weet op te leveren. Nu ben ik nog niet heel ervaren en wil ik me hierin ontwikkelen. Daarom heb ik besloten om na mijn studie door te studeren aan de opleiding Commerciële Economie.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om wandelingen langs het strand te maken. Daarnaast geniet ik ervan om met vriendinnen af te spreken, of dit nou een avondje op de bank is, op het terras of een avondje op de dansvloer. Ook houd ik me graag bezig met Instagram. Ik kan uren spenderen op Pinterest om ideeën op te doen voor een outfit of een nieuwe foto die ik wil maken en bewerken. Da Bruno en Loods Tien zijn mijn favoriete adresjes in Zeeland vanwege het lekkere eten en het mooie uitzicht.

Mijn mooiste plekje in Zeeland is de kust van West Zeeuws-Vlaanderen door de rust en het mooie uitzicht. Je ziet altijd wel iets anders. Ik denk dat mijn meest bijzondere eigenschap mijn inlevingsvermogen is. Ik probeer altijd in te zien waarom iemand een bepaalde keuze heeft gemaakt, ook al lijkt dit in eerste instantie onbegrijpelijk. Je weet nooit wat er in een ander omgaat of wat iemand heeft meegemaakt.

Het komende jaar ga ik me bezig houden met onze nieuwe marketingcampagne.

Mijn levensmotto: Wees nooit bang om jezelf opnieuw uit te vinden, leef gepassioneerd.

Community Marketing

Melina Martin

Hello Melina!

Momenteel doe ik de opleiding Marketing en Communicatie in Middelburg en loop ik stage bij Hello Zeeland tot de zomer. Ik help hier mee op creatief gebied: met social media en de website. Buiten school werk ik bij kledingwinkel Beau in Sluis.

In mijn vrije tijd spreek ik graag met mijn vriendinnen af om samen gezellig op een terrasje bij te kletsen. Verder teken ik graag en make-up & kleding vind ik ook erg leuk. Ik zou me graag willen ontwikkelen op het gebied van communicatie en reclame.

Mijn meest bijzondere eigenschap is dat ik overal een balans tussen weet te vinden, dus op stressvolle momenten, maar ook op leuke momenten.

Eigenwijs in Oostburg is mijn favoriete adresje. Je kunt er heerlijk eten en het heeft een leuke inrichting.

Mijn mooiste plekje in Zeeland is de kust van Breskens en de Wallen rond Sluis. In mijn vrije tijd houd ik ervan om wandelingen langs het strand in Breskens en de Wallen rond Sluis te maken.

Don’t stress, do your best and forget the rest.