Tiny House Wood & Fire in Groede

Het huisje is perfect voor koppels of twee vriendinnen. Geniet samen gezellig voor de houtkachel of buiten op de patio met stoere bulb lampjes. Dit huisje hebben we zelf ontworpen en gebouwd en is geïnspireerd op de groeiende Tiny House trend waarbij mensen kleiner willen wonen en meer willen leven.

Tiny House Wood & Fire in Groede
Tiny House Wood & Fire in Groede
Tiny House Wood & Fire in Groede
Tiny House Wood & Fire in Groede

In dit huisje kun je heerlijk tot rust komen na een week hard werken. Plof lekker neer op de heerlijke bank om nou eindelijk eens dat boek te lezen en zet de stoere en chique pelletkachel aan voor een romantisch avondje onderuit gezakt.

 

Fantastisch vakwerk met oog voor detail:

– het hele huisje is gemaakt van hout
– hout in combinatie met ruige materialen zoals staal en aluminium
– oude elementen zoals de balken zijn bewaard gebleven
– lichtstrip met dimmer verwerkt in de houten balk geven een prachtig beeld als het donker wordt
– moderne regendouche met prachtige grote tegels
– heerlijke pelletkachel voor gezelligheid en warmte

Een ruime badkamer met luxe douche en design tegels zorgen voor veel comfort. Ook in de keuken ben je van alle gemakken voorzien. Door middel van de stoere stalen trap ontworpen door Weldlab uit Cadzand-Bad kom je terecht op de vide waar je heerlijk in slaap zult vallen. Dit huisje is bedoelt om tot rust te komen dat je tot rust komt, met elkaar praat, een heerlijk boek leest of lekker gaat wandelen.

 

Inmiddels hebben we ook een tweede huisje ontworpen en gebouwd. Deze ligt er naast en kenmerkt zich door strakke witte elementen met eikenhout, een stalen deur en matzwarte douche – zie “Tiny House Beach & Balance” en is sinds april 2018 te huur.