Top 3 adresjes in Domburg

Domburg is een badplaatsje, net achter de duinen verscholen. In de zomer zijn de uitgerekte stranden favoriet, maar Domburg biedt meer, ook tijdens de koudere seizoenen. Maar wat is er dan precies te doen in Domburg?
Voor de Bourgondiërs zijn er gezellige restaurantjes en cafés met fijne terrasjes. Kunstenaars roemen Domburg vanwege het bijzondere licht en wellnessliefhebbers komen voor de gezonde lucht en de heilzame kracht van het zeewater.

De Domburgsche Bier- en Melksalon

Ontbijten, lunchen, koffieleuten met een stuk huisgemaakte taart en toffe spullen kopen voor in huis en de keuken. Dat kun je allemaal bij de Domburgsche Bier- en Melksalon. Het interieur is hip en gezellig. Veel hout, grote stellingkasten met streekproducten en serviesgoed voor thuis.

Restaurant Mezger

Wil je jezelf eens compleet in de watten laten leggen? Restaurant Mezger is daar de plek voor. Bijzondere en kleurrijke gerechten, bereid met ingrediënten uit het seizoen. De inrichting is strak en modern, maar toch gezellig. Een knus zitje bij de open haard om op te warmen.
Comfortabele stoelen en een indrukwekkende blauwe bank die heerlijk zit.

Doen in Domburg

Galerie Pop

Date met vrienden/vriendinnen of uitpuffen na een middag shoppen in Domburg? Dan zeggen wij: lekkere koffies drinken met huisgemaakte taartjes bij Galerie Pop. Een galerie, biologisch café en winkel in één. Hier word je hebberig. Geloof ons maar. Je koopt er mooie schalen, tassen, kaarsen, bekers, tajines, maar ook schrijfboekjes en allerlei soorten armbandjes.

Hier lees je alles over de hotspots van Middelburg!