Top 3 leukste Bed & Breakfasts in West-Zeeuws-Vlaanderen

Overnachten in een hotel is leuk, maar een verblijf in een Bed & Breakfast geeft net dat extra stukje sfeer. Onderstaande B&B’s zijn gevestigd op bijzondere plekjes in West-Zeeuws-Vlaanderen, midden in de polder of op een authentiek dorpsplein. De keuze is aan jou!

B&B De Passant

Overnachten in het vissersplaatsje Breskens! Na een warm ontvangst van Eddy en Anitha voel je je helemaal thuis. Vanuit hun Bed & Breakfast loop je zo naar het strand of ga je voor een vers visje naar de vissershaven. Dat wordt een heerlijk verblijf in deze oude marechausseekazerne.

Bed & Breakfast

B&B De Reiziger

Op de markt van Groede bevindt zich De Reiziger, een B&B in een authentiek pand met stijlvolle kamers met een prachtig uitzicht op de markt. Een verblijf bij De Reiziger is een goed idee, want in Groede hoef je je geen moment te vervelen; lees deze artikelen maar.

B&B In de Morelleput

Boer Jan was zijn aardappelveld zat en besloot een huis te bouwen wat nu een Bed & Breakfast is geworden. Kom overnachten op een prachtige locatie in de polder en geniet van een rustig ontbijtje tussen de fruitbomen. Tip: hier bevindt zich ook een oude volksspellenschuur voor ouderwets goed vermaak! De dorpen Nieuwvliet en Groede liggen op fietsafstand, evenals het strand. Genoeg te beleven dus!

Bed & Breakfast