Uitrusten in Zeeland: hier moet je zijn!

Zeeland staat niet alleen voor strand, babbelaars en de Zeeuwse knoop. Nee, in onze provincie heb je ook een grote kans om de 3 R’s te vinden: rust, reinheid en regelmaat. Dat hebben we op zijn tijd allemaal nodig, toch? Of je nu wil uitrusten in Zeeland of je juist fysiek wil inspannen. Alles kan en alles mag!

Witte Wind Meditaties

Kom tot rust in Zeeland. Lien organiseert mindfulness- en meditatiebijeenkomsten in het Zeeuws-Vlaamse dorpje Groede. Ze doet dat op een hele persoonlijke wijze, bij haar thuis of bij Centrum Qi in Breskens. Ook is ze een van de initiatiefnemers bij de Tuinen van Groede.

Cadzand Sports

Cadzand Sports zorgt voor de meest ultieme invulling op het Zeeuwse land en water. Kitesurfen op het mooie Zwinstrand bij Retranchement, suppen op de binnenwateren rondom Cadzand of helemaal tot rust komen met yoga. Kortom, een dag om van te genieten.

Pure Massages

Toe aan een massage? Op deze heerlijke plek in de polder van IJzendijke kom je helemaal tot rust. Boek online je afspraak, ook ‘s avonds of in het weekend. Maak nu een afspraak voor jezelf en kom genieten van een heerlijke ontspanningsmassage!

De Zeeuwse Kust Bunker

Hoe bijzonder! Slapen in een voormalige geschutsbunker, die onderdeel was van de Atlantik Wall tijdens WOII. Inmiddels is er een comfortabel en modern appartement in gevestigd, met behoud van originele elementen en van alle gemakken voorzien. Je kunt er als gast gebruik maken van de ruime tuin, maar ook dagelijks verse groenten, kruiden en zelfs eetbare bloemen uit de moes- en wildpluktuin oogsten. Dit unieke gastenverblijf grenst aan Groede Podium, waar van alles te doen is voor het hele gezin en het strand is op loopafstand. Kortom, een zalige plek om even heerlijk tot rust te komen!

Modern Nomade

In onze moderne wereld van gedrevenheid en prestatiedrang ervaren steeds meer mensen een groeiende honger naar verstilling en eenvoud.
Door yoga en meditatie toe te laten, oefen je voor je dagelijkse leven, verken je nieuwe mogelijkheden, verleg je je eigen grenzen en ervaar je innerlijke rust en tevredenheid.
Door de ademhaling te koppelen aan bewegingen worden je lichaam en geest bevrijd van datgene wat in de weg zit: stress, spanning… laat het los. De unieke one-2-one coaching van Modern Nomade biedt een persoonlijke begeleiding richting een vitaler, gezonder en bewuster leven. Te boeken op locatie.

Buitengewoon Actief

Carlien laat je plekjes in de regio zien waar je anders nooit komt. En hoe: met de kano, mountainbike, step of tandem. Ze maakt er een onvergetelijk uitstapje van. Een aanrader voor een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Logeren in Lief Huisje Zeeland

‘Even helemaal niets, geen drukte om je heen en lekker genieten.’ Zo beschrijven gasten hun verblijf in Lief Huisje. In Turkeye, een gehuchtje in de polder tussen IJzendijke en Waterlandkerkje, vind je dit romantische vakantiehuisje.
’s Avonds heerlijk in het ouderwetse bad. Daarna romantisch slapen onder het Franse kapje. En de volgende dag wakker worden van de warme zonnestralen die door het kleine raampje op je gezicht schijnen. Dit vakantiehuisje is een fijne plek om samen je vakantie of weekendje weg door te brengen.
“Bij de renovatie hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met oude details, maar wel gecombineerd met comfort”, vertelt Iske. “Het authentieke huisje heeft een charmante tuin en in de polder kun je heerlijk wandelen of fietsen.” Iske heeft er een mooi plekje van gemaakt en zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Van een hartelijk welkom met een fles Appelaere op het aanrecht, tot de leukste tips over de streek.

Rust in Zeeland

Heb je de fotoblog van Lief Huisje Zeeland al bekeken?