Verhuurburo Zeeland: slapen of werken aan zee

Voor overnachtingen aan zee in Zeeland ben je bij Verhuurburo Zeeland aan het juiste adres. Lees deze recensie maar: ‘‘We zijn extreem vriendelijk onthaald door Verhuurburo Zeeland! De accommodatie was top, het huisje was helemaal naar wens en zeer proper. Alles wat je nodig had was binnen handbereik.’’

Wil je graag een werk- of vergaderruimte huren in Zeeuws-Vlaanderen? Havenhut Workspaces verhuurt prachtige werkplekken met uitzicht over de de jachthaven van Breskens. 

Slapen aan zee

De Port Scaldis Appartementen hebben een schitterend uitzicht. Veel van de gasten van Verhuurburo Zeeland zijn hierdoor verrast en zo enthousiast dat ze inmiddels een paar keer per jaar terugkeren. Mede om te genieten van alles wat op het water passeert. Naast de appartementen aan zee, verhuurt Verhuurburo Zeeland ook vakantiehuizen langs de kust en in de omgeving van Breskens.
Het fijne bij dit Verhuurburo is dat je zelf kunt bepalen welke dag van de week je wilt aankomen en hoeveel nachten je wilt blijven.

Verhuurburo Zeeland

Flexibele werkplek huren in Zeeland

De Havenhut, gesitueerd aan de grootste jachthaven aan zee in Nederland, is een logische keuze voor wie op zoek is naar kantoor- of vergaderruimte langs de Zeeuwse kust. Het gebouw met een Scandinavische look heeft een stoere en moderne uitstraling. Uitkijkend over zee bedenk je de beste oplossingen voor grote en kleine problemen. Je laat hier je creativiteit de vrije loop. In de Havenhut ontmoet je jouw klanten en worden nieuwe contracten gesloten.