Waarom Isa fan is van Zeeland

Isa is fan van Zeeland want hoewel ze ieder land van de wereld wel zou willen zien, is ze juist graag op het Zeeuwse strand met haar vriendinnen.

In Hello! delen we graag meer informatie over de personen achter Hello Zeeland. In deze Hello is Isa aan de beurt…

Fan van Zeeland is Isa echt wel!

Dit jonge, vrolijke, kleurrijke, creatieve talent is Isa de Lange. Ze is 19 jaar, geboren in Vlissingen en studeert Communicatie aan de Hogeschool Zeeland. Daarnaast is ze actief op Instagram. Vroeger deed ze dit al, ‘ouderwets’ met een collageboek om de mooiste plaatjes te knippen en plakken. Ze vindt het heel leuk om een positieve kleurrijke stijl te laten zien en hierin consistent te blijven. Bekijk het maar eens, ik weet zeker dat er meteen een glimlach op je gezicht verschijnt!

“Vroeger deed ze dit al, ‘ouderwets’ met een collageboek om de mooiste plaatjes te knippen en plakken”

Isa schrijft ook graag, te lezen in haar laatste blog op de site van Hello Zeeland waar ze de 5 hipste lunchadresjes van Vlissingen heeft vastgelegd. Ja, nog zo’n Zeeland-liefhebber. Ze wil namelijk graag hier in Zeeland blijven. En zulke talentvolle jongeren hebben wij hier in Zeeland maar al te hard nodig! Haar vriend Sam is ook een echte Zeeuw, afkomstig uit Oostburg. Ze zijn al 5 jaar samen en woont nu voor zijn studie in Amsterdam, waar Isa volgend jaar ook een half jaartje gaat vertoeven voor haar minor. Maar dat weerhoudt hen er niet van om terug te komen naar Zeeland. Wellicht dat dit nog wel een paar jaartjes gaat duren hoor, want de stad vindt ze ook heel leuk. Maar ze ziet zichzelf wel in Groede wonen, dat is zo’n leuk dorpje!

Drie redenen waarom Isa fan van Zeeland is:

  1. Je moet gewoon niet zo ver reizen om te zien hoe mooi het hier is.
  2. De rust trekt haar heel erg.
  3. Haar vader reist voor zijn werk door heel Zeeland en komt zo op allerlei plekjes en vertelt Isa en haar broer Thomas thuis over zijn Zeeuwse ontmoetingen. Zoveel leuke mensen en het strand zo dichtbij, dat is toch eigenlijk heel bijzonder.

Naast dat ze gek is op Zeeland, is het reizen Isa er echt met de paplepel ingegoten. Haar ouders hebben in hun 20ties regelmatig gebackpackt. Isa en Thomas gingen daarom ook mee met hun ouders, ieder jaar naar een nieuwe locatie in Europa. Zoveel mogelijk zien. Dat vinden ze belangrijk en hebben ze hun kinderen meegegeven. Isa is misschien daarom ook wel zo gehecht aan haar familie. Hoewel ze ieder land van de wereld wel zou willen zien, is ze ook graag op het Zeeuwse strand in het Zeeuwse land met haar vriendinnen.

In de toekomst ziet ze Zeeland steeds drukker worden. Hoewel dat natuurlijk positief is voor toerisme is Isa ook bezig met duurzaamheid en kijkt ze hoe ze daaraan haar steentje kan bijdragen. Ze leeft ook heel bewust, gaat bewust om met social media en probeert een goede balans te vinden als ze met haar vriendinnen op pad is.

Wat ze gaat doen als ze klaar is met haar studie?

Nog geen idee. Ze laat het lekker op zich afkomen maar heeft best wel wat ideetjes voor de toekomst. Misschien wel een grotere samenwerking met Hello Zeeland? Misschien dat ze zich nog gaat specialiseren in het schrijven of wel een extra studie die met mode, interieur of styling te maken heeft? De toekomst zal het uitwijzen, “maar het is zo leuk om plannen te maken!” Eerst maar eens een reisje naar Santorini! En daarna weer genieten van de Zeeuwse kust… De komende tijd schrijft ze een zomerspecial voor Hello Zeeland met tips voor de leukste hotspots en activiteiten. Houd de Facebook & Instagram van Hello Zeeland dus zeker in de gaten om op de hoogte te blijven!