Voor een dagje shoppen ga je naar Sluis toe. De winkels zijn er 7 dagen per week geopend.

Sluis is een heerlijke stad voor de echte Bourgondiër. De leuke afwisseling van winkels en horeca maken jouw dag in Sluis compleet. Voor iedere smaak is er wel wat te vinden. En ben je niet zo’n shopper? Dan biedt het stadje volop cultuur en geschiedenis. Start in het Belfort met een bezoek aan het museum waar je alles komt te weten over Sluis, Johan Hendrik van Dale en zijn woordenboek. Je kunt ook de toren beklimmen, waar je op een heldere dag een prachtig uitzicht hebt over de streek. Verdiep je ook eens in het verhaal van Jantje van Sluis. En omdat Sluis een prachtig bewaarde vestingstad is, kun je een mooie wandeling over de vestingwallen maken.

Groosman Mode

Voor de denimlovers is er Groosman Mode in Sluis met maar liefst 5 filialen! Zo slaag je dus altijd wel. Ga je voor een mooie Levi’s of ben je toch meer fan van G-Star?

Shoppen in sfeervol Sluis

Neutjes & Meer

Een knus en gezellig winkeltje met kwaliteit. Verse originele producten met liefde en kennis van zaken bereid of geselecteerd (proeven mag). Zelfgebrande noten, verse pindakaas, Zeeuwse streekproducten, zuidvruchten en andere lekkernijen.

Moeder Babelutte

Wanneer haar man op zee was, verkocht Moeder Babelutte op de stranden haar babelutten om rond te komen. Deze vielen zo in de smaak dat er uiteindelijk een winkel ontstond. Kom jij ook proeven? Naast de babelutten, vind je er ook bonbons, zeevruchten en meer.

Sfeer & Interieur

Op zoek naar iets leuks voor in huis? Dan zit je hier goed! Sfeer & Interieur gaat mee met de trends, maar heeft ook typisch Zeeuwse souvenirs.

Rocks & Rolls

Ooit gezien hoe snoep wordt gemaakt? Hier kan dat! Bij Rocks & Rolls werken namelijk echte ”Candy Artists”. Hier wordt allerlei kleurrijk snoepgoed zelf gemaakt. Het ziet er niet alleen super tof uit, het smaakt nog heerlijk ook!

Shoppen in sfeervol Sluis

Fleur

Als jij een passion for fashion hebt, dan moet je Fleur zeker niet overslaan. Een echte vrouwenzaak met onder andere exclusieve kleding, handgemaakte tassen en heerlijke geuren voor in huis.

Bubbles

Bubbles is een hippe winkel in een van de oudste panden van Sluis. Bij Bubbles maak je je outfit compleet: sieraden, tassen, accessoires en meer!

Inka’s

Een luxe kleding- en lifestylewinkel met spullen die karakter hebben! Inka’s assortiment is wisselend en daarom is er altijd wel iets specifieks te vinden.

Snuffels

Na een stap binnen te hebben gezet, kom je ogen tekort om alles in deze cadeauwinkel te bekijken.

Shoppen in sfeervol Sluis

Lekker lezen in het weekend?