Alpaca’s Zeelandia

Zet dit op je bucketlist: high tea’en met alpaca’s.

Kroelen, wandelen en ravotten met alpaca’s

Samen met alpaca’s genieten van het mooie Zeeuwse landschap, de duinen en de zee. Een unieke beleving! De wind door je haren, de zachte alpaca’s binnen handbereik. Het strand tussen de Baaiweg en strandpaviljoen Noordduine is favoriet bij het team én de alpaca’s. Buiten het seizoen om mogen deze knuffeldieren op het strand los lopen aan het begin van iedere wandeling. Dan is het genieten en kijken hoe ze samen spelen, rennen en in zee plassen. Tijdens de wandeling vertelt het enthousiaste team veel over de dieren en mag je eindeloos foto’s maken.

 

‘’We zijn zo trots op alles wat onze alpaca’s hebben geleerd. Zoals allemaal los lopen, omgaan met verschillende mensen, maar ook met andere dieren. Ook in verschillende zorgprogramma’s krijgen onze alpacadames een rol. De dames zijn misschien wel de bekendste alpaca’s van Nederland. Ze genieten intens van het strand en de zee en wij genieten met ze mee. De dames hebben een enorme rol in ons leven ingenomen en we zijn hartstikke dol op ze.’’

 

High tea’en met alpaca’s

Is een wandeling met deze lieve dieren nog niet voldoende? Zet de volgende activiteit dan maar gauw op je bucketlist: high tea’en met alpaca’s. Bewondering, vertrouwen en verwondering, dat zijn woorden die passen bij de dames Alpha, Arenda, Ada, Aafje, Amber en Bonne. Deze mooie dieren zijn vreselijk intelligent en het Alpaca Zeelandia team vindt het heerlijk om ze vanalles te leren en dit met anderen te delen. Iedereen mag kennismaken, aaien en foto’s maken. In kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht wordt de Alpaca High Tea uitstekend verzorgd. En hoewel de dieren pal naast je aan tafel staan, hebben ze manieren geleerd: hun nieuwsgierigheid leidt tot prachtige interactie en het feit dat ze niet van tafel eten en heel geduldig iedereen in zich opnemen levert mooie (foto)momenten op.

 

‘’Binnen enkele maanden hebben de alpaca’s ons leven volledig op zijn kop gezet. Ze gaan zelfs mee op vakantie!’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.