Genieten bij 4 strandpaviljoens in Cadzand-Bad

In het zuidwesten, tegen de grens met onze Vlaamse buren, vind je Cadzand. Mondaine badplaats met flair. Wij tippen 4 fijne strandpaviljoens in Cadzand waar je van ’s ochtends tot ’s avonds kunt vertoeven.

Strand Ruig

Alleen al voor het prachtige gebouw wil je bij dit strandpaviljoen eens neerstrijken. Een lekker hapje en drankje op het terras terwijl je de zon ziet zakken in de zee. Meer moet dat toch niet zijn?

Dok 14

Verkozen tot het beste paviljoen van Zeeland en wij snappen wel waarom. Een warme inrichting, dat leuke Fiatje midden in het paviljoen, lekker eten en de enthousiaste bediening. Ga zeker eens voor de DOK 14 vriendenplank, dat smaakt wel bij de borrel!

Captain’s Paradise

Captain’s Paradise ligt pal naast strandpaviljoen De Piraat en direct onderaan de trappen in het centrum van Cadzand-Bad. Heerlijk wegdromen op het zonnige terras met zicht op de nieuwe jachthaven. Binnen heerst een gemoedelijke sfeer met een gezellige open haard. Uit de keuken komen heerlijke verse pizza’s, pasta’s en de fruits de mer schotels.

De Piraat

Genieten begint hier op het beschutte terras van strandpaviljoen De Piraat terwijl de kinderen lekker ravotten op het avontuurlijke piratenschip. Geniet van een heerlijk flesje wijn en een uniek uitzicht op het scheepsverkeer naar Vlissingen en Antwerpen. In het zomerseizoen kun je bij de frituur frietjes, snacks, blikjes en ijsjes kopen om mee te nemen naar het strand.

Strandpaviljoens in Cadzand