Sold Antiques is de leukste vintage interieurwinkel voor jouw huis!

Sold Antiques is ook opgenomen in de Hello Zeeland reisgids. Deze kun je via de link bestellen.

Mercuriusstraat nr. 9 in Breskens, dat is het adres waar je sinds kort moet zijn voor een winkel vol met industriële, vintage en brocante spullen die volgens Joey en Eliza een tweede leven verdienen.
Na ruim 4 jaar eerst zelf hun eigen huis vol te zetten met bijzondere items uit de 19e en 20e eeuw besloten Joey en Eliza hun passie te delen met zoveel mogelijk mensen. Hun doel? Mensen laten zien hoeveel karakter je je huis, bedrijf of horecazaak kunt geven door het in te richten met unieke items.

“Hun doel? Mensen laten zien hoeveel karakter je je huis, bedrijf of horecazaak kunt geven door het in te richten met unieke items.”

Sold Antiques in Breskens

Sold Antiques, een winkel vol met industriële, vintage en brocante spullen

De verhalen achter het verleden van deze spullen vinden Joey en Eliza het leukste van allemaal. Zo kochten ze een aantal maanden geleden een oud biggelaar’s koffieblik in het zuiden van Frankrijk en twee maanden later werd dit blik gekocht in hun winkel door de kleinzoon van de oprichter van deze koffiebranderij die in 1884 zijn deuren in Roosendaal opende. Zo verandert een verroest koffieblik in een item met een groot verhaal uit het verleden.

Elk weekend rijden Joey & Eliza dan ook naar verschillende plekken in Nederland, België en Frankrijk op zoek naar bijzondere items. Waarom? Niet wetende wat je die nacht tegen gaat komen, zorgt ervoor dat elke keer weer spannend is. Een zwak voor bepaalde items hebben we uiteraard, maar over het algemeen kopen we vooral op ons gevoel. Zolang we spullen kopen die we zelf mooi vinden, krijgen we ook geen spijt als het niet verkocht raakt. Wanneer je het wel verkoopt is het een moment van voldoening dat mensen je stijl kunnen waarderen.

Sold Antiques in Breskens

We omschrijven onze stijl dan ook als een mix van vintage, industrieel en bijzondere items… Zo kun je bij ons terecht voor oude schoolspullen, industriële lockerkasten, oude werkbanken, vintage speelgoed en mooie Chesterfield banken.

In hun “schatkamer” kun je daarnaast ook terecht voor boomstamtafels op maat. Elk blad is uniek! Samen met Jilly de Koster, een vriend van Joey, maken ze onder de naam Splinter Tafels, aanvragen van A tot Z volledig op maat. Zo leveren ze deze week een tafelblad van ruim 4 meter als terrastafel.  Benieuwd naar de winkel van Joey & Eliza? Ze zijn aanstaande zaterdag 30 juni en zondag 1 juli weer geopend en de koffie staat klaar!

 

Sold Antiques in BreskensSold Antiques in BreskensSold Antiques in BreskensSold Antiques in Breskens