Hotspot Brasserie LouLou in Cadzand-Bad

New one in town (of ja, in West Zeeuws-Vlaanderen)! Wanneer er een nieuw adresje zijn deuren opent, zijn wij van Hello Zeeland er als de kippen bij. Toch duurde het nog even voordat we deze nieuwkomer kwamen bewonderen, maar over deze hotspot, gevestigd in Cadzand-Bad, moesten we gewoon een artikel schrijven. Daarom maakte ik een avondje vrij om wat hapjes en drankjes uit te proberen. Lees in deze blog waarom Brasserie LouLou op je to go-lijstje moet…

Brasserie LouLou     

Uitzicht op de Westerschelde

Brasserie LouLou is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur, enkel op woensdag is het gesloten. Deze hotspot ligt op een prachtige plek aan de kust van Cadzand-Bad. Tik het volgende adres in: Boulevard de Wielingen 2G, Cadzand en geniet van het lekkere eten en drinken inclusief prachtig uitzicht op de Westerschelde. Op een mooie (na)zomeravond zoek je een plekje op het grote terras, strijk je neer op een van de hippe rieten stoeltjes en bestel je een wijntje of biertje. En ach, nu je toch bezig bent: neem er wat tapashapjes bij! Nu de herfst is aangebroken, kun je net zo goed genieten van het uitzicht, maar dan met een warme kop thee of koffie, heerlijk warm binnen.

Real-life interieurinspiratie

Ik maak altijd graag een onderscheid tussen een beschrijving van het eten en drinken en het interieur. Twee totaal andere dingen, maar ondertussen is het heel belangrijk om deze twee goed op elkaar af te stemmen. 10 punten naar jullie Brasserie LouLou, want oh, wat hebben jullie dit goed gedaan!

Superleuk vind ik het als restaurants, concept stores of andere ondernemers werken met een specifiek thema. Bij LouLou is er duidelijk gekozen voor een jungleachtige sfeer. Tegelijkertijd straalt het interieur iets chics uit vanwege de karaktervolle items (veel hiervan met een gouden accent). Ook de nachtblauwe wand aan de ene kant van het pand zorgt voor een mooie uitstraling. Je krijgt gewoon zin om hier te eten bij slechts één oogopslag van het interieur, een goed teken!

Brasserie LouLou

Heerlijke gerechtjes

Brasserie LouLou is niet alleen onderscheidend in haar interieur, ook op de uitgebreide kaart vind je verschillende unieke gerechtjes. Wij kozen de patatas bravas om in de exotische sferen te blijven. Het is nou eenmaal zo dat je na zout eten zin krijgt in zoet, dus een goed excuus om de moelleux te testen. Ja, je weet wel zo’n chocoladecakeje met gesmolten chocolade binnenin. Het water loopt je nu toch in de mond, of niet? Ik begrijp dat niet iedereen dol is op chocolade, maar ook voor al het andere ben je aan het juiste adres hier.

Brasserie LouLou

Iets anders dan een strandpaviljoen

Dus: eet je graag op plekjes langs de kust, maar wil je eens wat anders dan een strandpaviljoen? Dan is Brasserie LouLou een echte aanrader. Een andere sfeer dan in een strandtent, maar minstens zo leuk! Oh ja, als je real-life interieurinspiratie wilt opdoen, is LouLou ook geen verkeerde plek. De brasserie is te volgen op Facebook, dus heb je leuke foto’s gemaakt? Vergeet ze dan niet te taggen! Hello Zeeland taggen mag natuurlijk ook altijd, vinden we leuk!

Smakelijk en veel plezier bij Brasserie LouLou!